Sałatka pieczeń wołowa i Rzymska
Rostbef i sałatka Rzymska to bezglutenowe danie główne. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, sól i pieprz, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć lekki majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Torty Light Rock jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rzymska z pieczoną wołowiną i Mango, Świąteczne resztki: Sałatka z pieczonej wołowiny z sosem sałatkowym z octu ryżowego Chipotle, oraz Sałatka Z Pieczonej Wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jogurt, majonez, sok z cytryny, sól, pieprz i 2 łyżki. woda w małej misce. Wymieszać z niebieskim serem.
Miejsce romaine w dużej misce i wrzucić z dressing do płaszcza.
Dodać pieczeń wołową i grzanki, i ponownie wrzucić.