Sałatka z orzechami pekan-mandarynka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 22. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 117 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonej musztardy, soli, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy są Sałatka Z Mandarynki, Sałatka Jagodowo-Mandarynkowa, oraz Sałatka Z Awokado Mandarynka.
Instrukcje
1
Na dużej, ciężkiej patelni roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać orzeszki pekan i gotować na średnim ogniu, aż orzechy są opiekane, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
Posypać cukrem. Gotować i mieszać przez 2-4 minuty lub do stopienia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Rozprowadzić na folii do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
W dużej salaterce połącz rzymską, winogrona, pomarańcze, seler i zieloną cebulę.