Sałatka Panzanella ze stekiem z żubra

Sałatka Panzanella ze stekiem z flanki żubra może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zakwas Panzanella z grillowanym stekiem, Sałatka Panzanella Ze Stekiem, oraz Grillowana Sałatka Panzanella Z Pomidorami Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Ułóż kawałki chleba na płytkiej patelni do pieczenia.
Skropić 2 łyżki oleju; wrzucić delikatnie do herbu.
Piec przez 5 minut lub do tosty, mieszając raz lub dwa razy. Lekko ostudzić; przełożyć do bardzo dużej miski.
Połączyć ser mozzarella, pomidory, ogórek, cebula, i bazylia w dużej misce; odstawić.
Do dressingu, wymieszać ocet, 3 łyżki oleju, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Wlać sos na mieszaninę pomidorów; wrzucić do herbu. Łyżka mieszaniny pomidorów nad chlebem; wrzucić do herbu.
Odstawić na 15 minut, aby smaki się mieszały.
Podawać z grillowanym stekiem z żubra.
Posypać 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W przypadku grilla gazowego lub węglowego umieść stek na stojaku odkrytego grilla bezpośrednio na średnim ogniu. Grillować przez 8 do 10 minut lub do pożądanej doneness. Przykryć stek z boku żubra folią i odstawić na 5 minut. Cienko pokroić stek na ziarno.