Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem
Przepis Sałatka z tuńczykiem Panzanella jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. To danie główne ma 529 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, kapary, liść bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem, Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem, oraz Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.