Sałatka Panzanella (Sałatka Chlebowa)
Sałatka Panzanella (Sałatka chlebowa) jest Wegetariańskie przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz oliwki kalamatan, pomidory śliwkowe, ogórek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Panzanella (Sałatka Chlebowa), Sałatka Chlebowa Panzanella, oraz Panzanella (Włoska Sałatka Chlebowa).
Instrukcje
W dużej misce wrzuć pomidory, ogórek, cebulę, ser fontina, oliwki, Bazyl, oregano, pietruszkę, sól i czarny pieprz z oliwą z oliwek i octem balsamicznym. Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
W dużym naczyniu umieść kostki chleba.
Wlać mieszankę pomidorową na chleb i wrzucić do herbu. Sałatka chlebowa powinna być podawana w ciągu 2 godzin.