Sałatka Paella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 599 kalorii, 40g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, płatki czerwonej papryki, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), Paella kubańska: Paella Cubana, oraz Paellan-Paellan entre-autres dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę, paprykę i 1/4 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Cebula
Sól
3
Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego.
4
Dodać chorizo i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół. Zamieszać w płatki czerwony pieprz, papryka, kurczak, 1/2 łyżeczki soli, i czarny pieprz i gotować, mieszając często, aż kurczak jest prawie gotowy, o 3 protokół. Przykryć patelnię i zdjąć z ognia. Kurczak na parze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Cały Kurczak
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Papryka
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść mieszaninę do dużej szklanej lub nierdzewnej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
W międzyczasie, w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować orzo aż do końca, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Drenaż. Spłukać zimną wodą i dokładnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
8
Dodać odsączone orzo do mieszanki kurczaka. Wymieszać z sokiem z cytryny, pozostałymi 2 łyżkami oleju i 1/2 łyżeczki soli, pomidorem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Pomidor
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sól
Olej Do Smażenia
9
Rekomendacja wina: iberyjskie korzenie paelli prowadzą nas do Hiszpanii na czerwoną Ribera del Duero. Nazwa, dosłownie tłumaczona jako "stoki wzdłuż rzeki Duero", opisuje obszar, który jest obecnie źródłem niektórych z największych hiszpańskich czerwonych win. Ribera del Duero dziko-wiśniowe, ziołowe i przyprawowe smaki będą doskonałe w tej sałatce.