Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i wegetariańskiego hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo ? Sałatka owocowa z dressingiem miodowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Za 1,05 dolara za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 305 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Mieszanka soku z cytryny, mandarynek, maku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33% . Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Podobne przepisy obejmują sałatkę owocową z dressingiem miodowym , sałatkę owocową z dressingiem miodowo-cytrusowym i sałatkę owocową z dressingiem miodowo-jogurtowym .
Instrukcje
1
Na dressing w słoiku z szczelną pokrywką wymieszaj miód, sok pomarańczowy, olej, 1/2 łyżeczki soku z cytryny, mak, sól i musztardę; przykryć i dobrze wstrząsnąć. Wymieszaj jabłko, banana i awokado z sokiem z 1 cytryny, aby zapobiec brązowieniu owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Suszony Pieprz Arbol
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto