Sałatka owocowa z sosem jogurtowo-cytrusowym wymaga od początku do końca około 40 minut . Ten wegetariański przepis bez glutenu i lakto ovo przeznaczony jest dla 10 osób i kosztuje 1,02 USD za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 188 kalorii . Udaj się do sklepu i kup pomarańcze z pępka, cukier, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 46% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sałatka z zielonych owoców z dressingiem jogurtowo-pomarańczowym , Falooda owocowa – jak zrobić mieszankę owoców – odmiany Falooda i Sałatka z kurczaka po turecku z domowym sosem jogurtowym Cacik .
Instrukcje
1
Aby przygotować syrop, w dużym rondlu połącz pierwsze pięć składników; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 10 minut. Fajny. W razie potrzeby wymieszaj potrójną sekundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Fuzyjny X-Rated
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W dużej misce wymieszaj kiwi, gruszki, jabłka, pomarańcze, winogrona i grejpfruty; dodać syrop i delikatnie wymieszać. Przykryj i wstaw do lodówki na noc. W małej misce połącz składniki sosu. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.