Sałatka Owocowa Z Pękniętą Pszenicą
Pęknięty pszenicy sałatka owocowa może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, olej roślinny, pszenicę bulghur i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Śródziemnomorska Sałatka Pszenna, Sałatka Z Pszennej, Orzechowej I Granatu, oraz Sałatka pszenna z nektarynkami, pietruszką i pistacjami.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować cydr; wymieszać z pszenicą bulghur. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 2 godziny.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej, naciskając tylną łyżką; wyrzucić cydr.
Przełożyć pszenicę bulghur do miski. Wymieszać kawałki jabłka, pomarańczowe kawałki i daktyle.
Ubić olej i 3 kolejne składniki do wymieszania; zalać sałatką i delikatnie wymieszać. Wyluzuj.
Piec pekan w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub do tosty; ostudzić. Wymieszać z sałatką i podawać natychmiast.