Sałatka Owocowa Rosa Marina
Need a dairy free side dish? Sałatka owocowa Rosa Marina może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 195 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Mieszanka mąki, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 29 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Kotlety Jagnięce Marina, Marina Cafe Seafood Bisque, oraz Marina Cafe Key Sernik Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Orzo gotować we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie ugotowane, ale twarde do ukąszenia, około 11 minut.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Do orzo dodaj pomarańcze mandarynkowe, kawałki ananasa, pokruszony ananas i wiśnie maraschino.
Połącz sok z pomarańczy mandarynki, sok z kawałków ananasa, sok z pokruszonego ananasa, cukier, jajka i mąkę w rondlu na małym ogniu; gotuj, często mieszając, aż sos się zagęści, 5 do 7 minut.
SOS wyjąć z ognia i ostudzić, około 30 minut.
Wlać schłodzony sos na mieszaninę orzo i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce, aż smaki blend, 8 godzin na noc. Przed podaniem składamy ubitą polewę na mieszaninę orzo.