Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj sałatkę z orzechami włoskimi i ryżem. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis na lakto ovo przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 81 centów za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 234 kalorie . Ten przepis z Taste of Home wymaga miodu, ryżu, zielonej cebuli i ząbków czosnku. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39% . Wynik ten nie jest jakiś wybitny. Podobne przepisy obejmują ryż z orzechami włoskimi , ryż z orzechami włoskimi i ryż z przyprawami z rodzynkami i orzechami włoskimi .
Instrukcje
1
Połącz sześć pierwszych składników.
2
Połączyć sok, miód, majonez, czosnek, sól i curry; stopniowo wlewaj olej. Tuż przed podaniem posyp sałatkę ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala