Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Sałatka Niçoise może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki niçoise, ziemniaki, lekko fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorąca Sałatka Nicoise, Gorąca Sałatka Niçoise, oraz Gorąca Sałatka Niçoise.
Instrukcje
1
W małej misce, ubij razem szalotka, musztarda Dijon, sok z cytryny, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Dijon
Sok Z Cytryny
Szalotka
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić oliwę z oliwek; odstawić. Pokrojone liście sałaty rzymskiej, czerwone ziemniaki, białe, jajka, fasolka szparagowa, pomidory, oliwki nioise i jagody kapara podzielić na 4 miski sałatkowe; skropić każdą z około 2 1/2 łyżek sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Jagody Kapara
Czerwony Ziemniak
Fasola Szparagowa
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Oliwki
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego