Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni
Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka wiśni, oliwy z oliwek, trochę pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiący brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzoskwiniowy brzuch Nigela Slatera, Nigel Slater ' s Grillowana wołowina sałatka wietnamska, oraz Sałatka Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć musztardę do małej miseczki ze szczyptą soli, octem z czerwonego wina, oliwą z oliwek i mielonym czarnym pieprzem.
Wymieszać widelcem lub małą trzepaczką, a następnie wprowadzić krem. Drobno posiekać liście pietruszki i dodać do dressingu.
Liście sałatki wrzucić z szynką. Wiśnie podzielić na pół i dodać do liści.