Sałatka Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice

Sałatka Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 838 kalorii, 40g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz verjuice, mięso z kurczaka, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać winogrona można śledzić to danie główne z Białe winogrona i szampańska Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nigel Slater ' s Grillowana wołowina sałatka wietnamska, Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni, oraz Nigel Slater ' s Coq au Riesling dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić dressing, wlać verjuice do małej miski do mieszania. Wyciągnij liście tymianku z łodyg i drobno posiekaj, a następnie dodaj je do verjuice, wraz z dużą szczyptą soli, odrobiną czarnego pieprzu i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
VerjusVerjus
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Wlać oliwę z oliwek, ubijając widelcem lub małą trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Trzymając mięso w dużych paskach i kawałkach, wymieszaj go z dressingiem. Połówki winogron i wyrzuć nasiona za pomocą noża. Seler drobno pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
WinogronaWinogrona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Dodać winogrona i seler do mięsa i dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
WinogronaWinogrona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Grzać połówki orzecha włoskiego przez kilka minut na płytkiej patelni. Liście sałaty opłukać. Wrzucić delikatnie z resztą składników i podzielić na dwie płytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn