Sałatka musztardowa z sosem anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z musztardą z sosem anchois. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Mieszanka sera gruyère, sól koszerna, zioła musztardowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć gruszkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Gruszkowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Surowa Sałatka Z Musztardy Z Grzankami Gruyère I Anchois, Sałatka z gorzkiej zieleni z sosem anchois, oraz Musztarda, Krewetki I Makaron Sardela.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Kiedy jest ciepło, zrób opatrunek.
Umieść anchois i czosnek na desce do krojenia. Zrób pastę, naciskając ostrze noża szefa kuchni i przeciągając jego bok przez czosnek i anchois pod kątem 15 stopni, na przemian rozbijając je razem i siekając mieszaninę, aż utworzy się drobna pasta.
Pastę przełożyć do dużej, nieaktywnej miski, dodać ocet, doprawić solą i pieprzem, ubić do połączenia. Podczas ciągłego ubijania, dodaj 1/4 szklanki oleju w powolnym, stałym strumieniu, aż zostanie w pełni włączony; odstawić.Gdy piekarnik jest gotowy, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać chleb, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do okrycia olejem.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 5 minut. Wymieszać grzanki i piec, aż chrupiące i złoty kolor, o 5 protokół więcej.
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić.
Wyciąć twarde łodygi z zieleni musztardy i wyrzucić. Ułóż liście w stosy, pokrój na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek na 1/2-calowe kawałki. Warzywa umyć i osuszyć; odstawić. Rdzeń gruszkę i pokroić w cienkie plasterki.
Ubij sos do rekombinacji, dodaj zieleninę musztardową i wrzuć do płaszcza.
Dodać gruszkę, ser, migdały, i grzanki i wrzucić do połączenia.