Sałatka muszka z przegrzebkami, czarnymi oliwkami, pomarańczami i miętą

Muszka Sałatka z przegrzebków, czarne oliwki, pomarańcze, i mięta może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 541 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, kalamata, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z rukolą i miętą z suszonymi na oleju czarnymi oliwkami, pomarańczami i ricottą Salata, Algierska sałatka o zachodzie słońca (krwawe pomarańcze, koper włoski i czarne oliwki), oraz Prażone buraki i pasternak z czarnymi oliwkami i pomarańczami.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować muszki, aż tylko gotowe, o 15 protokół.
Odcedzić, spłukać zimną wodą i dokładnie odcedzić.
Tymczasem, przyprawić przegrzebki z 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu. Sear przegrzebki, w dwóch partiach, jeśli to konieczne, aż brązowy i po prostu zrobić, 1 do 2 minut na stronie.
Używając noża Ze Stali Nierdzewnej, obierz pomarańcze do miąższu, usuwając cały biały rdzeń.
Wytnij sekcje z dala od membran i umieść je w dużej szklanej lub nierdzewnej misce. Wyciśnij sok z membran do miski.
Dodaj pozostałe 4 łyżki oliwy, sok z cytryny, oliwki, cebulę, miętę, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aby połączyć.
Dodać makaron i przegrzebki i ponownie wymieszać.
Rekomendacja wina: białe lub różowe wino z Prowansji lub regionu Langwedocja-Roussillon we Francji ma z tym sens; albo dobrze sparuje z miętą i słonymi oliwkowymi smakami Dania.