Sałatka Multibean
Sałatka Multibean może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz edamame, ocet sherry, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Sałatka z kurczaka i grillowanej kukurydzy z greckim jogurtem Vinaigrette.
Instrukcje
Pary fasolki verts, fasola wosk, i edamame, pokryte, 6 minut lub do fasolki verts fasola wosk są chrupiące-przetargu.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
W dużej misce połącz fasolę, pomidory, paprykę i cebulę.
Połączyć ocet, cukier i musztardę, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej do mieszaniny octu, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać natkę pietruszki, sól i czarny pieprz.
Mżawka vinaigrette na mieszaninie fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.