Sałatka Monsteroni to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć makaron, warzywa, ser i pepperoni, w razie potrzeby; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Starty Odtłuszczony Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pozostałe składniki ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać mieszaninę makaronu i wrzucić, aż równomiernie pokryte. Przykryć i schłodzić 2 godziny do nocy.