Sałatka Mesclun z warzywami, kozim serem i chrupiącym czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Mesclun z warzywami, kozim serem i chrupiącym czosnkiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka żurawiny, masło, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Mesclun I Wiśniowa Z Ciepłym Kozim Serem, Sałatka Mesclun z kozim serem-nadziewane figi zawinięte w boczek, oraz Mieszanka Mesclun z jabłkami, granatami i kozim serem.
Instrukcje
W małej patelni sauté na umiarkowanym ogniu, roztopić masło, aż zacznie lekko bąbelkować.
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i lekko chrupiące, o 2 protokół.
Wlać czosnek i masło do małej miseczki i ostudzić. Nie czyścić patelni.
W małej misce lub miarki, połączyć szalotki, sok z cytryny, oliwa z oliwek, i musztarda Dijon.
Ubijamy do połączenia, a następnie doprawiamy do smaku drobną solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Powrót małe saute patelni do pieca na małym ogniu i tosty orzeszki piniowe, mieszając od czasu do czasu, aż aromatyczne i światło złoty brąz, o 3 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
W dużej misce warstw mesclun, pieprz, buraki, pomidory, żurawiny i orzeszki piniowe.
Dodaj koperek, suszone płatki cebuli i smażony czosnek, w tym masło z miski. Dokładnie wstrząsnąć sosem, a następnie skropić go na sałatkę i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem, na wierzchu pokruszyć kozi ser i podawać.