Sałatka Mesclun z sosem cebulowo-imbirowym
Sałatka Mesclun z sosem cebulowo-imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Sałatkowy Mesclun, Mesclun & Tomato Salad w / Honey-Lemon Dressing, oraz Grillowany stek i sałatka Mesclun z sosem Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić chleb z masłem i natką pietruszki i doprawić solą.
Rozłóż grzanki na blasze do pieczenia i piec je przez około 20 minut, lub do złotego koloru.
Doprawić plastry cebuli solą i pieprzem i lekko skropić czystą oliwą z oliwek. W dużej patelni lub patelni grill, char plastry cebuli na umiarkowanym ogniu, aż lekko zmięknie i poczerniały w plamach po obu stronach, o 18 protokół.
Podsmażoną cebulę pokroić w 1/2 cala kostkę.
W dużej misce ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia z octem, szalotką, imbirem i czosnkiem. Podsmażoną cebulę wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj mesclun i wrzucić dobrze.