Sałatka Melonowa Z Bourbonem-Klon Vinaigrette
Sałatka melonowa z bourbonem-klonowym winegretem to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.57 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, syrop klonowy, kantalupę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Prosciutto i Melon z Kantalupą Vinaigrette, Sałatka melonowa z makiem Vinaigrette, oraz Sałatka truskawkowo-melonowa z arbuzowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj orzechy pekan: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż pekan na blasze do pieczenia i pieczenia aż tosty, 10 do 12 protokół; odstawić.
Gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 6 protokół.
Dodaj ocet i syrop klonowy na patelni i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować, aż zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać w pekan i Old Bay.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i ostudzić, a następnie z grubsza posiekać.
Przygotować sałatkę: doprowadzić bourbon do delikatnego dusić w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, 3 do 4 protokół.
Trzepaczka w syrop klonowy i ocet; doprowadzić do delikatnego dusić i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 2 do 3 więcej minut.
Zdjąć z ognia, wymieszać z szalotką i odstawić do ostygnięcia.
Ubić tymianek i 1/4 łyżeczki soli. Powoli skropić olejem z pestek winogron, ubijając aż do włączenia.
Ułóż melona na talerzu i doprawić solą morską. Łyżka bourbon-klon vinaigrette na melonie, a następnie posypać orzechami pekan. Top z kolendrą.