Sałatka Mediterranean Medley

Sałatka Mediterranean Medley
Śródziemnomorska Sałatka Medley może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, seler, ser feta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Spróbuj Sałatka Mediterranean Medley, Sałatka Veggie Medley, oraz Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki razem.

Składniki

1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdarte liście bazyliirozdarte liście bazylii591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarta marchewkastarta marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 łyżki soli Lawry’s lub innej przyprawy1/2 łyżki soli Lawry’s lub innej przyprawy57papryka habaneroser feta, pokruszonyser feta, pokruszony1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany zielony pieprzposiekany zielony pieprz1porcja startego parmezanuPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone oliwki Kalamatapokrojone oliwki Kalamata2Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone0warzywo (np. szpinak)przyprawa cytrynowo-pieprzowaprzyprawa cytrynowo-pieprzowa2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone dojrzałe oliwkipokrojone dojrzałe oliwki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone rzodkiewkicienko pokrojone rzodkiewki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekane surowe warzywa (lubię połączenie marchwi, czerwonej cebuli, ogórków, pomidorów, zielonej lub czerwonej papryki i cukinii)z grubsza posiekane surowe warzywa (lubię połączenie marchwi, czerwonej cebuli, ogórków, pomidorów, zielonej lub czerwonej papryki i cukinii)1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1szczyptaSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej1( bakłażany)pomidor pokrojony w kostkępomidor pokrojony w kostkę2Spód: okruszki z herbatników graham3 szklanki nektaru gruszkowego3 szklanki nektaru gruszkowego170papryka habanerolekki tuńczyk pakowany w wodę, odsączony i płatkowanylekki tuńczyk pakowany w wodę, odsączony i płatkowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn