Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa

Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa
Sałatka marchewkowo-rodzynkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz miód, Skórka z cytryny, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa, Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa, oraz Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Jogurt i pozostałe składniki połączyć w małej misce. Łyżka nad mieszaniną marchwi; wrzucić delikatnie do herbu. Chłód do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn