Sałatka marchewkowo-pszenna z kminkiem i rodzynkami

Sałatka marchewkowo-pszenna z kminkiem i rodzynkami
Need a przystawka wegańska? Sałatka marchewkowo-pszenna z kminkiem i rodzynkami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz mielony kminek, sok z cytryny, jagody pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, Zupa Pszenno-Soczewicowa O Zapachu Kminku, oraz Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami.

Instrukcje

1
Umieść jagody pszenicy i 1/2 łyżeczki soli w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, odkryte, 50 minut lub aż jagody pszenicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
Gotować połowę marchewki w dużym garnku z wrzącą wodą 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć łyżką szczelinową. Spłukać zimną wodą i odcedzić. Powtórz procedurę z pozostałymi marchewkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Połączyć marchew i jagody pszenicy w dużej misce; dodać 1 łyżeczkę soli, sok, kminek, papryka, pieprz, i czosnek. Wymieszać rodzynki i olej, i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Posypać pietruszką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn