Sałatka Mandarynkowo-pomarańczowa Betsy
Betsy ' s Mandarin Orange Salad może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz mielony pieprz, seler, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym, Sałatka Mandarynkowo-Pomarańczowa, oraz Sałatka Mandarynkowo-Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką połącz olej, ocet, cukier, natkę pietruszki, sól i pieprz. Przykryć i dobrze wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
W średnim rondlu na średnim ogniu, gotować i mieszać migdały i cukier, aż cukier stopi się i migdały są powlekane.
Zdjąć z ognia, schłodzić i rozłożyć. Przechowywać w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowa do podania sałatki.
W dużej misce, wymieszać sałatę, seler, pomarańcze, migdały i dressing aż równomiernie pokryte.