Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki makaronowej ze szparagami i Pecorino. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów piniowych, Skórka z cytryny, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze szparagami i Pecorino, Sałatka Ze Szparagów, Pecorino I Czerwonej Cebuli, oraz Sałatka szparagowa z Pecorino Romano i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; dodać szparagi w ciągu ostatnich 3 minut gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Makarony
3
Odcedzić makaron i szparagi i dodać do dressingu, podrzucając do płaszcza. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Makarony
4
Wymieszaj pomidory i pozostałe składniki, delikatnie podrzucając do połączenia.