Latem Sałatka z makaronem z tuńczykiem wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, tuńczyk, Koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Niskotłuszczowa Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem, Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem, oraz Letnia Sałatka Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj dressing, Koper i zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w makaron, tuńczyk, brokuły, seler i ogórek, aż dobrze mieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.