Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sól, sól i pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Korzeniowe
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cebula Czerwona
Pietruszka-nać
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i lekko zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Wołowina
4
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć na talerz i odstawić. Marchew, seler i cebulę ułożyć na dole wolnej kuchenki, a na górze z podsmażoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
6
Dodać bulion, woda, czosnek, sos Worcestershire, i tymianek, i ustawić kuchenkę na niskie 8 godzin. Po zakończeniu wyjąć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Czosnek
Bulion
Tymianek
Woda
Mięso
7
Warzywa i bulion ostudzić przez około 5 minut, a następnie dodać do blendera. Powoli zmiksować, aż będzie gładka i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
8
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Korzeniowe
Pieczeń Garnkowa
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
10
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.