Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych

Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sól, sól i pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i lekko zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
4
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć na talerz i odstawić. Marchew, seler i cebulę ułożyć na dole wolnej kuchenki, a na górze z podsmażoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Dodać bulion, woda, czosnek, sos Worcestershire, i tymianek, i ustawić kuchenkę na niskie 8 godzin. Po zakończeniu wyjąć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
MięsoMięso
7
Warzywa i bulion ostudzić przez około 5 minut, a następnie dodać do blendera. Powoli zmiksować, aż będzie gładka i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
10
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.beef bottom round roastbeef bottom round roast1Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przypraw4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana2marchew, pokrojona na 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 2-calowe kawałki2marchew, pokrojona na 3-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 3-calowe kawałki2zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)12 łyżeczki czosnku w proszku4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron penne, gotowany i chłodzonymakaron penne, gotowany i chłodzony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone12 łyżeczki czosnku w proszkumielony świeży czosnekmielony świeży czosnek1( bakłażany)cebula w plasterkachcebula w plasterkach1czerwona cebula, pokrojona w plasterkiczerwona cebula, pokrojona w plasterki2ziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkęziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkę2Batoniki toffi Heathsól, plus więcej do przyprawsól, plus więcej do przypraw4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkupikantna musztarda brązowapikantna musztarda brązowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokażdy świeży rozmaryn i świeże liście tymiankukażdy świeży rozmaryn i świeże liście tymianku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rzepa pokrojona w klinyrzepa pokrojona w kliny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 423 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire1( bakłażany)cebula żółtacebula żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn