Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Szparagów
Sałatka makaronowa z prażonymi szparagami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, płatki pieprzu, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zapiekana sałatka ze szparagami i makaronem Zoodle, Sałatka z makaronem Pesto z wędzonym łososiem i prażonymi szparagami, oraz Makaron Szparagowy Pieczony Z Masłem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Dodaj makaron do dużego garnka wrzącej osolonej wody i gotuj do al dente.
Odcedzić w durszlaku i ostudzić.
Tymczasem szparagi pokroić na kawałki 1/2 cala.
Szparagi ułożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Wstawić do piekarnika i piec przez 10 minut, aż lekko zmięknie.
W małej misce, połączyć szalotka, czosnek, musztarda, Skórka z cytryny, sok z cytryny, i płatki czerwonej papryki.
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Do dużej miski dodaj makaron i prażone szparagi.
Mżawka z opatrunkiem i wrzucić.
Dodać pokruszony kozi ser, wrzucić i podawać.