Sałatka makaronowa z letnimi pomidorami
Sałatka makaronowa z letnimi pomidorami to wegańskie przystawka. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet balsamiczny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia Sałatka Z Makaronem, Letnia Sałatka Z Makaronem, oraz Letnia Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj makaron łokciowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Kryj się i wyluzuj.
Połącz biały ocet balsamiczny, 1 łyżkę bazylii, 3/4 łyżeczki soli, cukier i pokruszoną czerwoną paprykę w dużej misce.
Dodać 2 łyżki oleju i 1 1/2 łyżeczki czosnku, mieszając trzepaczką.
Dodaj ugotowany makaron i pomidora; wrzucić dobrze do herbu.
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 5 razy lub aż grube okruchy środka 1/2 szklanki.
Podgrzać pozostały 1 łyżkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bułkę tartą i pozostałe 1/2 łyżeczka czosnku na patelnię; smażyć 2 minut lub aż rumiane i chrupiące, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/8 łyżeczki soli. Super.
Podawać z mieszaniną makaronu i pokrojoną bazylią.