Sałatka makaronowa z krewetkami i awokado

Sałatka makaronowa z krewetkami i awokado
Sałatka z makaronem z krewetkami i awokado może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 103 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka awokado, liści bazylii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 92%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka ze szpinakiem, awokado i krewetkami, Sałatka z arbuza, krewetek i awokado, oraz Pikantna Sałatka Z Krewetek Awokado Ze Stekiem.

Instrukcje

1
Makaron gotować we wrzącej wodzie przez 10-11 minut. Tuż przed końcem dodajemy krewetki i gotujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Odcedzić, schłodzić pod zimną wodą, odcedzić i przelać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W osobnej misce umieścić olej, sok z cytryny i skórkę, czosnek, awokado, pomidory i dymkę, a następnie dobrze wymieszać dont mash awokado. Sezonu. Delikatnie wrzucić mieszankę do makaronu, z rukolą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn