Sałatka makaronowa z bakłażanem, cukinią i kabaczkiem

Sałatka makaronowa z bakłażanem, cukinią i kabaczkiem
Need a przystawka wegańska? Sałatka z makaronem z bakłażanem, cukinią i kabaczkiem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukinii, sól i pieprz, krótki makaron, takich jak penne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana cukinia, bakłażan z cytryną i sałatka z makaronem Porter, Sałatka makaronowa z pieczonych warzyw z bakłażanem, cukinią i serem Feta, oraz Grillowana Żółta Sałatka z makaronem z dyni i cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery lub przygotuj średnio gorący ogień węglowy. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
GarnekGarnek
2
Pokrój bakłażana na pół wzdłuż i umieść ścięty bok na patelni do pieczenia lub pokrój bok na naoliwionych rusztach. Broil lub grill, aż skóra będzie marszczona i twarda, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia
3
Przenieść do dużej miski i przykryć folią. Odstawić do pary na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść na powierzchnię roboczą i ostrożnie zeskrobać ciało, odrzucając skórę. (Bakłażan będzie gorący, więc użyj ręcznika kuchennego, aby przytrzymać jeden koniec, podczas gdy zeskrobujesz mięso dużą łyżką.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
5
Dodaj cukinię i żółty squash do wrzącej wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub aż po prostu miękkie. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć, przenieść na durszlak i uruchomić pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych i osuszyć. Utrzymuj wodę w pełnym wrzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować aż al dente, 10 do 12 minut, w zależności od wskazówek pakietu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
8
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą. Potrząśnij durszlakiem, aby usunąć jak najwięcej wody i umieść makaron w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj olej, ocet, bakłażan, cukinię i Kabaczek. Wymieszać z bazylią, dobrze wrzucić i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
OcetOcet
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn