Need a przystawka wegańska? Sałatka z makaronu może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka cebuli, oliwki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Południowo-Zachodni Stovetop makaron i ser, Makaron i ser z klopsikami Adobo, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. W dużej misce, połączyć makaron, pomidory, kukurydza, zielony pieprz, czerwona cebula i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona