Florencka Sałatka makaronowa to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 284 kalorie, 12g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz szpinak, grzyby, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Makaron Florentyna, Makaron Caprese Florentine, oraz Makaron Florencki Z Krewetkami.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tymczasem na dużej patelni lub woku rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać czosnek, cebulę i grzyby. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Cebula
6
Dodać sos teriyaki i marchew, gotować 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Teriyaki
Marchew
7
Do makaronu dodać gotowaną mieszankę warzywną, wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Makarony
8
Dodać szpinak i wrzucić. Przykryć przez 5 minut, aby zwiędnąć szpinak.