Sałatka Letnia Południowo-Zachodnia

Sałatka Letnia Południowo-Zachodnia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki letniej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 90 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, mielony kminek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Letnia Południowo-Zachodnia, Tuńczyk Z Grillowaną Sałatką Letnią, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry pomidora na półmisku; posyp sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
2
Ciepły olej na małej patelni na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać kminek, koper włoski i paprykę chili; gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Koper WłoskiKoper Włoski
KminekKminek
4
Wyjąć z ognia, wyrzucić kapsułkę i ostudzić.
5
Łyżka przyprawionego oleju na pomidorach, posypać kolendrą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn