Sałatka Letnia Południowo-Zachodnia
Sałatka letnia południowo-zachodnia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, kukurydzę, chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Tuńczyk Z Grillowaną Sałatką Letnią, Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Sałatka Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać kukurydzę i gotować, aż chrupiące-przetargu, 2 do 3 protokół.
Przenieś do łaźni z lodem, aby przestać gotować.
Na średniej patelni, gotować kawałki pepperoni na średnim ogniu, aż rumiane, 3 do 4 protokół.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć i ostudzić. Odstawić.
W małej misce połącz kwaśną śmietanę i sok z limonki. Doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce wymieszaj sałatę, kukurydzę, pepperoni, czarną fasolę, pomidory i awokado. Równomiernie rozprowadzić pomiędzy 4 płytkami. Zaoferuj sos śmietanowy z boku.
Podawać z paskami tortilla (patrz poniżej) i chleb kukurydziany, w razie potrzeby.