Sałatka Kukurydziana Z Pomidorów Wiśniowych

Sałatka Kukurydziana Z Pomidorów Wiśniowych
Sałatka kukurydziana z pomidorów wiśniowych to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, ogórka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Kukurydziana Z Pomidorów Wiśniowych, Sałatka z pomidorów wiśniowych i kukurydzy, oraz Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych.

Instrukcje

1
W słoiku z ciasną pokrywką połącz bazylią, olejem, sokiem z limonki, cukrem, solą i pieprzem; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
BazyliaBazylia
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
W dużej misce, połączyć kukurydzę, pomidory i ogórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce aż do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn