Sałatka Kukurydziana Z Kolendrą

Sałatka Kukurydziana Z Kolendrą
Sałatka kukurydziana z kolendrą to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 113 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jeśli masz miracle Bat dressing, jogurt waniliowy, papryka jalapeã±o, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy I Kolendry, Kolendra Pomidor Kukurydza Sałatka, oraz Sałatka z kukurydzy, pieczonej czerwonej papryki i kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć dressing, jogurt, kolendra i imbir w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Kryć się.
3
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn