Sałatka Kukurydziana Z Grilla
Grillowana Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz roma pomidory, cebula, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu; lekko nasmaruj ruszt.
Ugotować kukurydzę na rozgrzanym grillu, obracając od czasu do czasu, aż kukurydza będzie miękka i pojawią się czarne plamki, około 10 minut; odstawić, aż tylko ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Pokroić ziarna z kolby i umieścić w misce.
Połącz ciepłe ziarna kukurydzy z zielonym pieprzem, pokrojonym w kostkę pomidorem, cebulą, kolendrą i oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać. Odstawić na co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do mieszania przed podaniem.