Sałatka Kukurydziana I
Sałatka z chleba kukurydzianego mogę być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 16G białka, oraz 46 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, papryka, mieszanka chleba kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana, Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), oraz Sałatka Kukurydziana Tex-Mex.
Instrukcje
Przygotuj chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ostudzić, pokruszyć i odstawić.
Miejsce boczek w dużej głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Ubij razem mieszankę dressingu, śmietanę i majonez.
Połowę chleba kukurydzianego pokruszyć na dnie dużego naczynia. Wierzch z połową fasoli.
Warstw fasoli z połowy pomidorów, zielonej papryki i zielonej cebuli.
Posypać połową sera, kukurydza, boczek, i mieszanki sos sałatkowy. Powtórz warstwy. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.