Sałatka krabowa z winegretem Cezara
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Sałatka z kraba z Cezara Vinaigrette może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.0 za porcję. Jeśli masz sól i pieprz, szczypiorek, musztardę dijon i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette, Ciasta krabowe i Sałatka Cezar, oraz Sałatka krabowa i maślanka Cezar Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub mini procesor, połączyć 4 anchois z czosnkiem, ocet, musztarda i sos Worcestershire i puree, aż będzie gładka. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i zmiksuj do momentu włączenia. Doprawić winegret solą i pieprzem, dodać parmezan i krótko zmiksować.
W dużej misce delikatnie wrzuć kraba, szczypiorek, estragon i czerwoną paprykę z winegretem.
Przełożyć na talerze, u góry z pozostałymi 4 anchois i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau