Sałatka krabowa z pół suszonymi pomidorami i suszoną cukrem cytryną

Jeśli 1,76 zł za porcję wpadnie w twój budżet, Sałatka krabowa z pół suszonymi pomidorami i suszoną cukrem cytryną może być niesamowita bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mascarpone, aspall Cyder ocet, por, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże Ryby! Sól i pieprz Półfabrykaty Hamachi sashimi, Cytrynowa Sałatka z komosy ryżowej z pistacjami i suszonymi pomidorami, oraz Sałatka z czterech Fasol z komosą ryżową , suszonymi pomidorami i nasionami słonecznika z miski cytrynowej dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.