Sałatka krabowa z pomarańczą i Oregano na grillowanym zakwasie

Sałatka krabowa z pomarańczą i Oregano na grillowanym zakwasie to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 448 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chleb wiejski na zakwasie, oregano, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka krabowa i zakwas Panini, Sałatka pomarańczowa, Radicchio i Oregano, oraz Sałatka Krabowa Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
W małej misce połącz sok z cytryny, ocet, oregano i pietruszkę.
Whisk w evoo w wolnym strumieniu. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Przenieść wanny kraba do miski i uruchomić palce przez mięso, aby sprawdzić, czy kawałki muszli.
Odciąć końce off 2 pomarańcze pępka. Stań pomarańcze w pozycji pionowej i usuń skórki w paski wokół każdej pomarańczy ostrym małym nożem. Pomarańczę cienko pokroić, następnie grubo posiekać.
Dodaj posiekane pomarańcze i czerwoną cebulę do miski mięsa kraba.
Skropić dressing na mieszaninę kraba i wrzucić do równomiernie płaszcz. Przykryć i schłodzić sałatkę, aż będzie gotowa do podania.
Lekko posmarować kromki chleba z olejem i grillować, obracając raz, aż lekko tosty.
Aby służyć, ułóż schłodzoną sałatkę krabową na grillowanym chlebie i ciesz się mrożonym koktajlem z szampana brzoskwiniowego.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.