Sałatka krabowa w stylu akadyjskim na Rogalikach to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kraba, sos chili, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rogaliki można śledzić to danie główne z Morelowy budyń chlebowy z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka krabowa w stylu akadyjskim na Rogalikach, Sałatka krabowa na Rogalikach, oraz Rogaliki Z Sałatką Krabową.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Uruchom palcami przez mięso kraba, aby usunąć kawałki skorupy. W misce, połączyć seler, cebula, majonez, chili, ostry sos i Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Crabmeat
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać mięso kraba do miski i wymieszać widelcem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Sałatka na liściach sałaty w Rogalikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Liść Sałaty
Croissant
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Każdy croissant kroimy w trzecie części pod kątem, zgodnie z kształtem ciasta. Ułóż kanapki na talerzu i podawaj.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.