Sałatka Krabowa Panini
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do skrzynki przepis, Krab Sałatka Panini może być przepis należy spróbować. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 200 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mięso z kraba lump, sok z cytryny, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Bacon Crab Melt Panini Recipe, Apple Pie Panini z The Ultimate Panini Press Cookbook Kathy Strahs, oraz Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... i prezent prasowy Breville Panini!.
Instrukcje
W dużej misce umieść pietruszkę, zieloną cebulę, majonez, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sos Worcestershire, czarny pieprz i sos Tabasco. Wymieszać, aby połączyć. Delikatnie złóż mięso krabowe, uważając, aby nie rozbić grudek mięsa krabowego.
Rozłóż trochę masła na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Obróć jedną kromkę chleba i top go ćwierć mieszanki kraba. Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, masłem do góry.
Grilluj dwa panini na raz, z zamkniętą pokrywką, aż chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling
Chardonnay, Pinot Grigio i Riesling są świetnym wyborem dla krabów. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepłe kraby (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.