Sałatka Krabowa Kubki Do Sałaty

Sałatka Krabowa Kubki Do Sałaty
Sałatka krabowa kubki sałaty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz seler z serca, czosnek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Kubki Do Sałaty Z Tuńczykiem, Sałatka z kurczakiem w filiżankach do sałaty, oraz Sałatka Z Krewetek Sałata Kubki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść kraba w misce i przeprowadź przez nią palce, aby sprawdzić, czy nie ma kawałków skorupy. Rozbij kraba trochę końcówkami palców, ale pozostaw kilka dużych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj sos chili, Skórka z cytryny i sok, pietruszka, ostry sos i Worcestershire do miski i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos ChiliSos Chili
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ostry SosOstry Sos
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W robocie kuchennym przetworzyć posiekane warzywa na małe kawałki, naciskając impuls kilka razy. Ułóż talerz kilkoma arkuszami ręcznika papierowego. Skrobać warzywa na ręcznik, aby usunąć płyny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Przenieść posiekany seler, pieprz, czosnek i cebulę do kraba. Wymieszać, aby połączyć warzywa i doprawić sałatkę grubą solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
KrabKrab
6
Umieścić sałatkę z krabów w misce i top z krakersami. Surround sałatkę z sałaty "kubki". Łyżka sałatki do chrupiących kawałków góry lodowej, jak jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
SałataSałata
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn