Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 1323 kalorii, 10g białka, oraz 137 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, majonez, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kraba i grochu, Sałatka Krabowa, oraz Sałatka Krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w misce dostosuj przyprawy z większą ilością przypraw, soli i soku z limonki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Pokrój 3 awokado w 1/2 i usuń dół. Pokroić każdy 1/2 na 12 plastry zachować plastry każdej połowy szczelnie razem, przerzucając każdy 1/2 awokado oddzielnie i włączyć je pit side up, dzięki czemu można je nadziewać z sałatką krabową równomiernie wśród 6 połówek awokado. Owiń każdą kulkę szczelnie folią, aby utrzymały swój kształt.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.