Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku

Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku
Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem Boczkowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 233 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Bekon, sałata lodowa, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku, Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kliny sałaty na talerzach i pokryj każdy klin kawałkami pomidora i zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; posiekać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Przełożyć boczek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozpuścić brązowy cukier z Czerwonym octem winnym, sól, i czarny pieprz w gorącej patelni na średnim ogniu, ubijając, aż brązowy cukier się rozpuści. Boczek wymieszać w sosie; dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wlać gorący sos boczkowy na kliny sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn