Sałatka Kalmarowo-Oliwkowa

Sałatka Kalmarowo-Oliwkowa
Sałatka kalmarowo-oliwkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz scallion, liście selera, Skórka z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Sałatka Kalmarowo-Oliwkowa, Grillowana Sałatka Z Kalmarami I Oliwkami, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kalmary opłukać pod zimną bieżącą wodą, a następnie osuszyć między papierowymi ręcznikami. Połówki macek wzdłuż i pociąć ciała (w tym klapy, jeśli są przymocowane) poprzecznie na pierścienie o szerokości 1/8 cala. Gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody (1 łyżka soli na 3 ćwiartki wody), odkryte, aż tylko nieprzezroczyste, 30 do 40 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i natychmiast przenieść do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Gdy kałamarnica jest chłodna, odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
W międzyczasie połącz pozostałe składniki i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj squid i wrzucić, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
5
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn