Sałatka kalafiorowo-ziemniaczano-Kminkowa

Sałatka kalafiorowo-ziemniaczano-Kminkowa
Kalafior-ziemniaki i kminek sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, kminek, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Kalafiora Z Nasion Kminku, Sałatka z makreli i ziemniaków z sosem cytrynowo-kminkowym, oraz Roladki ziemniaczane z solą Kminkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ziemniaki w średnim garnku, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj kalafior do garnka i gotować do przetargu widłowego, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Obrać skórki ziemniaków (użyj czystego ręcznika do naczyń, aby zetrzeć skórki) i pokroić w kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Połącz ziemniaki, kalafior i cebulę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet, cukier, kminek, 1/2 łyżeczki soli, ziarna pieprzu i koperek w małym garnku i doprowadzić do duszenia. Odcedzić i wlać gorącą mieszaninę octu na warzywa, a następnie wrzucić kolejną 1/4 łyżeczki soli. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, rzucając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny (do nocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn