Sałatka kalafiorowo-ziemniaczano-Kminkowa
Kalafior-ziemniaki i kminek sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, kminek, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Kalafiora Z Nasion Kminku, Sałatka z makreli i ziemniaków z sosem cytrynowo-kminkowym, oraz Roladki ziemniaczane z solą Kminkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ziemniaki w średnim garnku, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, 15 do 20 protokół.
Dodaj kalafior do garnka i gotować do przetargu widłowego, 2 do 3 protokół.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Obrać skórki ziemniaków (użyj czystego ręcznika do naczyń, aby zetrzeć skórki) i pokroić w kawałki.
Połącz ziemniaki, kalafior i cebulę w średniej misce.
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet, cukier, kminek, 1/2 łyżeczki soli, ziarna pieprzu i koperek w małym garnku i doprowadzić do duszenia. Odcedzić i wlać gorącą mieszaninę octu na warzywa, a następnie wrzucić kolejną 1/4 łyżeczki soli. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, rzucając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny (do nocy).